Γεώργιος Καλαμίτσης
Γεώργιος Καλαμίτσης Πρόεδρος
Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Μ.Κ.Ο που έχουν ως επίκεντρο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τόσο σε θέματα δημόσιας υγείας αλλά και εξαρτήσεων, με προσήλωση πάντα στον άνθρωπο. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου “Προμηθέας” από το 2012 και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, του Υπουργείου Υγείας από το 2017. Επίσης είναι μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης και υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου δράσης για την εκρίζωση της ιογενούς ηπατίτιδας Cστην Ελλάδα.
Νικόλαος Δέδες
Νικόλαος Δέδες Αντιπρόεδρος
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Προμηθέα» και Πρόεδρος του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”. Επίσης, είναι Πρόεδρος του οργανισμού European AIDS Τreatment Group(EATG) και πρώην συντονιστής στην Επιτροπή Ασθενών και Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.
Κωνσταντίνος Χουβαρδάς
Κωνσταντίνος ΧουβαρδάςΓραμματέας
Αρχιτέκτονας μηχανικός με πολυετή εθελοντική εμπειρία σε μη κυβερνητικά σωματεία που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Στέλιος Αγαπητός
Στέλιος ΑγαπητόςΜέλος
Εκπαιδευτικός – Ψυχοθεραπευτής, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου με εμπειρία σε μη κερδοσκοπικά σωματεία που έχουν ως επίκεντρο των άνθρωπο και έχουν σκοπό να προάγουν θέματα υγείας, προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Αχιλλέας Αγαπητός
Αχιλλέας ΑγαπητόςΤαμίας
Ψυχοθεραπευτής με πολυετή εμπειρία στον χώρο των θεραπευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα για τις εξαρτήσεις και με παράλληλη ενεργή συμμετοχή σε Μ.Κ.Ο που ασχολούνται με τον άνθρωπο και τα παιδιά. Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου “Προμηθέα”, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).