Διοικητικό Συμβούλιο

/Διοικητικό Συμβούλιο
Διοικητικό Συμβούλιο2018-04-20T21:49:37+00:00
Γεώργιος Καλαμίτσης
Γεώργιος Καλαμίτσης Πρόεδρος
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Μ.Κ.Ο που έχουν ως επίκεντρο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τόσο σε θέματα δημόσιας υγείας αλλά και εξαρτήσεων, με προσήλωση πάντα στον άνθρωπο, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος στην Ελλάδα “Προμηθέας”.
Νικόλαος Δέδες
Νικόλαος Δέδες Αντιπρόεδρος
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Προμηθέα», πρόεδρος του συλλόγου ατόμων που ζουν με HIV στην Ελλάδα “Θετική Φωνή”. Πρώην πρόεδρος της EuropeanAIDStreatmentGroup (EATG) και πρώην συντονιστής στην Επιτροπή Ασθενών και Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.
Φραγκίσκος Λέλας
Φραγκίσκος ΛέλαςΓραμματέας
Ιατρός και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ιογενών Ηπατιτίδων του ΚΕΕΛΠΝΟ εκπροσωπώντας τον “Προμηθέα”. Έχει υπάρξει ενεργό μέλος διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ασθενών, όπως το Κέντρο Ζωής και η Θετική Φωνή όπου διετέλεσε και μέλος του ΔΣ την περίοδο 2012-2013.
Στέλιος Αγαπητός
Στέλιος ΑγαπητόςΜέλος
Κοινωνικός Θεολόγος – Ψυχοθεραπευτής με εμπειρία σε μη κερδοσκοπικά σωματεία που έχουν ως επίκεντρο των άνθρωπο και έχουν σκοπό να προάγουν θέματα υγείας, προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Αχιλλέας Αγαπητός
Αχιλλέας ΑγαπητόςΤαμίας
Ψυχοθεραπευτής με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Θεραπευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα για τις εξαρτήσεις και με παράλληλη ενεργή συμμετοχή σε Μ.Κ.Ο που ασχολούνται με τον άνθρωπο και τα παιδιά. Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου “Προμηθέα”, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).