Ο ΣΑΗΕ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ»

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, διοργανώνει, «Περίπατο κατά των Διακρίσεων» την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 16:00, αναδεικνύοντας τα αιτήματα όλων των ομάδων που γίνονται σήμερα αντικείμενο διακρίσεων στη χώρα μας.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα (Βουλή των Ελλήνων-μνημείο του αγνώστου στρατιώτη) και θα καταλήξει στο πρότυπο κέντρο υποδοχής και κοινωνικής ένταξης προσφύγων και ευπαθών ομάδων «Welcommon»(Καποδιστρίου 4), όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση στη μνήμη του Προέδρου της οργάνωσης «Praksis», Τζανέτου Αντύπα.

Στον περίπατο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών και των γραμμάτων, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι και μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» θα δώσει το παρών στον «Περίπατο κατά των Διακρίσεων» μαζί με άλλες 35 (μέχρι στιγμής) οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στηρίζοντας τον σημαντικό σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας.

2017-03-17T12:27:59+00:00